مشهد، میزبان برگزاری دهمین کنگره ملی اعتکاف تجهیز کتابخانه آستان قدس رضوی به تولیدات پژوهشی بنیاد بین المللی امام رضا(ع) جشنواره «میقات» فرصتی برای شناسایی هنر زائران در ایام حج غسال ۸۰۰ شهید دفاع مقدس به فرزند شهیدش پیوست هزار و ۴۲۲ اثر به اجلاسیه سراسری نماز ارسال شد حماسه‌ساز حماس | درباره «شیخ احمد یاسین» نماد مقاومت فلسطین شرح جزئیات اولویت‌ها و هزینه اولیه ثبت‌نام حج ۱۴۰۵ داشته‌ها و نداشته‌ها ملاک محبت خداوند است؟! در پناه بی‌کرانگی | مروری بر نتایج رفتاری درباره توحیدباوری نمایشی که فاصله نسل‌ها را شکست تولیت آستان قدس رضوی: قهرمانی تیم‎‌های ملی کشتی، گسترش وحدت و همدلی را در جامعه رقم زد قطار مهربانی چه مکان‌هایی برای اقامه نماز مکروه است؟ سخن رهبر انقلاب درباره مجتهدان زن، صرف توصیه نیست بلکه الزام‌آور است «نقاره‌چی»؛ داستان زندگی زنده‌یاد احمد قوام شکوهی و پیوند تاریخ، حرم امام رضا(ع) و ادبیات نوجوان تولیت آستان قدس رضوی: رسالت علمای دینی، افشای توطئه‌های دشمنان و حفظ کیان اسلام است تهیه و توزیع بسته‌های فرهنگی با موضوع فرهنگ رضوی برای کشورهای همسایه فواید شگفت‌انگیز آیت‌الکرسی پرونده‌های جانبازی ساماندهی می‌شوند مصطفی محدثی‌خراسانی دبیر یازدهمین جشنواره شعر بسیج شد
سرخط خبرها

مجتمع آیه‌ها، میزبان همایش بزرگ «فاطمیون در مدار مقاومت» | دفاع از حرم، اثر تمدنی نهضت حسینی

  • کد خبر: ۳۰۶۷۲۵
  • ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰
مجتمع آیه‌ها، میزبان همایش بزرگ «فاطمیون در مدار مقاومت» | دفاع از حرم، اثر تمدنی نهضت حسینی
همایش بزرگ «فاطمیون در مدار مقاومت» ویژه تجدیدپیمان با آرمان‌ها و رشادت‌های شهدای مدافع حرم لشکر فاطمیون صبح امروز با حضور مسئولان ملی، مدیران شهری، فرماندهان نیرو‌های مسلح و رزمندگان و خانواده‌های معزز شهدای فاطمیون برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، همایش بزرگ «فاطمیون در مدار مقاومت» ویژه تجدیدپیمان با آرمان‌ها و رشادت‌های شهدای مدافع حرم لشکر فاطمیون، صبح امروز (یکشنبه، ۲ دی ۱۴۰۳) با حضور آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی، محمدرضا قلندرشریف شهردار مشهد، مهدی ناصحی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد، حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد معاون فرهنگی یگان فاطمیون و فرماندهان، رزمندگان و خانواده‌های معزز شهدای فاطمیون در تالار همایش‌های انقلاب اسلامی مجتمع فرهنگی آیه‌ها مشهد برگزار شد.

لشکر فاطمیون، فخر اسلام و قرآن

معاون فرهنگی یگان فاطمیون در این مراسم با تأکید بر اینکه رزمندگان مجاهد افغانستانی مفاخر ایران، جبهه مقاومت و همه کشور‌های اسلامی هستند، اظهار کرد: زمانی همین جمع مشغول بدرقه شیرمردان خود برای اعزام به جبهه‌های نبرد بودند، زمانی به استقبال آنان می‌آمدند و زمانی هم خود را برای تشییع پیکر‌های مطهرشان آماده می‌کردند. اکنون این از فرصت‌های کم‌نظیری است که فرماندهان و رزمندگان دلاور فاطمیون به همراه خانواده‌های معزز خود برای حضور در آیین گرامیداشت سالروز ولادت زهرای اطهر (س) و جشن شادی دورهم جمع هستند و می‌توان چهره‌های نورانی مجاهدانی را به چشم دید که زندگی و عمر خود را وقف دفاع از حریم آل‌الله(ع) کرده‌اند.

وی افزود: لشکر فاطمیون فخر اسلام و قرآن است. مهاجرانی که مجاهد شدند، سلاح به دست گرفتند و در دفاع از حرم زینب کبری(س) سینه سپر کردند، غیورترین و مخلص‌ترین مسلمانان زمان بودند و آن‌هایی که اکنون در این گردهمایی حضور دارند، سرنوشت جهان اسلام را از توطئه طواغیت و جریان‌های تروریستی نجات دادند. هرچه در بزرگداشت شما امت فاطمیون گفته شود، کم است و اجر حقیقی شما مجاهدان فی‌سبیل‌الله عنایت زینب کبری(س) خواهد بود.

مهم‌ترین اثر تمدنی نهضت حسینی در دوران ما، مقاومت در برابر جنایتکاران صهیونیستی است

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این مراسم با بیان اینکه مهم‌ترین اثر تمدنی نهضت حسینی در دوران ما، مقاومت در برابر جنایتکاران صهیونیستی و توطئه‌های استکبار برای براندازی اسلام ناب است، تصریح کرد: اینکه مجاهدان فاطمیون هزاران کیلومتر دورتر از خانه‌های خود راهی سوریه و عراق شدند تا دربرابر تهاجم وحشیانه جریان تکفیری از حرم اهل‌بیت(ع) دفاع کنند، بدون شک تابعی از نهضت حسینی است. چرا یک مهاجر مجاهد باید از دو کشور عبور کند تا خود را به معرکه نبرد و خط مقدم برساند؟ قطعاً این به‌دلیل اعتقاد و باور مقدسی است که در دل و جان این رزمندگان غیور ریشه دارد تا در برابر دشمن بایستند.

مهدی ناصحی تأکید کرد: رشادت رزمندگان فاطمیون، اقدامی در مسیر تحقق همان وعده قرآن کریم بود که فرمود «جَاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ کَانَ زَهُوقًا» و براساس همین وعده نیز رهبر معظم انقلاب فرمودند که بساط شوم غده سرطانی رژیم صهیونیستی از این منطقه برچیده خواهد شد. آن‌ها ترجمان عینی مسیر قدس از کربلا می‌گذرد را معنا کردند تا در سخت‌ترین شرایط منطقه، حریم دین خدا محفوظ بماند و اگر امروز سرزمین‌های اشغالی زیر موشک گروه‌های مقاومت قرار دارد، این پیشرفت و فتح به برکت جانفشانی‌های غریبانه مجاهدان قهرمان و مظلوم فاطمیون بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->